Gay pride i sotonizamMinistarstvo obrazovanja organizira javne tribine o zdravstvenom odgoju u većim gradovima Hrvatske.

U Zagrebu, Rijeci i  Osijeku tribine su već održane, a najavljena je još tribina u Splitu - 9. srpnja 2013. u 18:00 u Osnovnoj školi "Sućidar" (Perivoj Ane Roje 1).

Opširnije o najavljenim tribinama, kao i o održanoj tribini u Zagrebu pročitajte na www.zdravstveniodgoj.com.

Preporučamo i molimo sve vas - roditelje, nastavnike, stručnjake iz raznih područja - da dođete u što većem broju i (ponovo) iznesete argumente zašto je dosadašnji program (osobito 4. modul) neznanstven i neprihvatljiv, te potrebu mogućnosti izbora između dva programa kako bi roditelji ostvarili svoje pravo izbora programa sukladnog svojim uvjerenjima i vrijednostima, na što je ukazao i Ustavni sud svojom odlukom o ukidanju programa.

Za pripremu se možete poslužiti tekstovima na www.udruga-grozd.hr/naslovnica/-preporuka-i-upute-za-ukljucivanje-u-javnu-raspravu.html.

Molimo vas da se dobro pripremite, jer smo u izvješćima sa dosad održanih tribina vidjeli da se gospoda Filipović, Tot i Lepušić izruguju sa sudionicima rasprave koji zastupaju drukčije viđenje. Uglavnom ne odgovaraju na "škakljiva" pitanja i slično, a o tome možete pročitati u slijedećim člancima:

Tribina u Osijeku - floskule i aktivne laži

Lepušić: "Taj film ne bute gledali!"

MZOS-ova farsa u Rijeci - bez odgovora na neugodna pitanja

Kao prilog nebrojenim apsurdima Zdravstvenog odgoja citiramo "Standarde spolnog odgoja u Europi" koji su korišteni kao temelj za izradu Jovanovićeva spolnog odgoja i kažu npr. da "Spolni odgoj počinje OD ROĐENJA." (str.29) A kako točno misle spolno odgajati dijete od rođenja? To su rekli 3 godine ranije u priručniku "Tijelo, ljubav, igranje doktora" kada su sugerirali da očevi miluju klitoris svojim jednogodišnjim kćerima kako bi stekle samopouzdanje???

Tko god je čitao ovih mjeseci o toj temi bivao je naprosto zgađen količinom neprimjerenih ludorija kojima MZOS i AZZO žele ispirati mozgove našoj djeci. Relevantne informacije će prešutjeti (one o povezanosti AIDS-a i homoseksualnosti, homoseksualnosti i pedofilije, normalizaciji pedofilije, nigdje neće spominjati obitelj osim kada govore o tkzv. novim tipovima obitelji itd.), a gurat će im u glave gluposti o tome kako je "homoseksualni spolni čin jednakovrijedan kao i heteroseksualni" itd. Usput, može pomoći ova genijalna misao dr. Matka Marušića

Je li homoseksualni spolni čin jednako prirodan, zadan genetički, fiziološki i evolucijski, logičan, smislen i funkcionalan kao heteroseksualni? (i onda biološko objašnjenje odgovora)

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

...a opet, ne možemo mi toliko griješiti koliko nam Bog može oprostiti. To je ljepota katoličke vjere.

Nino Raspudić