Josip Perković i Anto Nobilo na suđenju za udbaško ubojstvo Stjepana ĐurekovićaSuđenje udbašima Perkoviću i Mustaču na pokrajinskom sudu u Minchenu traje već skoro mjesec dana, a u medijima u Hrvatskoj malo se o tome može saznati.

Glavni mediji poput Jutarnjeg lista prokušanim suptilnim udbaškim metodama pokušavaju ocrniti žrtvu, Stjepana Đurekovića, kako bi uvjerili čitatelje da je Đureković bio lopov koji je radio protiv Jugoslavije, pa je smrt i zaslužio.

Zapanjujuće je koliko u tome uspijevaju, jer mnogi konzumenti EPH medijskih izdanja doista pokazuju zabrinjavajuće znakove ispranosti mozga.

Hvala Bogu danas imamo Internet i mogućnost iznošenja i drugačijih stavova, pogleda i činjenica.

Od prije nekoliko godina zapažen je rad kolumnista Marcela Holjevca koji sustavno razotkriva medijske manipulacije vodećeg medijskog koncerna koji hrvatskoj Državi duguje preko milijardu i pol kuna poreza.

Holjevac prati suđenje za ubojstvo Đurekovića i pojašnjava događaje na suđenju u širem kontekstu RASVJETLJAVANJA načina djelovanja jugoslavenskih komunističkih elita i tajnih službi koje su pod izgovorom zaštite ustavnog poretka ubijale ljude i iz čito osobnih razloga, najčešće radi zaštite malverzacija nekih vodećih komunista i članova njihovih obitelji. To sve vodećim medijima i političarima u Hrvatskoj nije po volji, jer neki već ovo suđenje u Njemačkoj nazivaju početkom LUSTRACIJE koja je Hrvatskoj neophodna i bez koje nema nikakve šanse opstati.

Razvrstavanje ljudi na "nacionaliste", "fašiste", ili "one koji mrze" spram snaga svjetlosti, ljubavi, "regiona", pomirenja, antifašizma i čega već sve ne, UDBA i danas koristi kako bi zaštitila kriminalce i ubojice, te eliminirala "nepoćudne". U tom poslu mnogi mediji i tkzv. nevladine udruge odlično odrađuju taj nečasni posao.

Vrijedi pročitati feljton Marcela Holjevca „Sve tajne udbaškog ubojstva“

Sve tajne udbaškog ubojstva (1. dio): Što Nijemci znaju o Perkoviću? - 25.10.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (2. dio): 'Bježi u Njemačku, hapsit će te' - 27.10.2014. 
Sve tajne udbaškog ubojstva (3. dio): Meci u leđa i mesarska sjekira - 28.10.2014  
Sve tajne udbaškog ubojstva (4. dio): Kolateralne žrtve u medijima i politici - 8.11.2014. 
Sve tajne udbaškog ubojstva (5. dio): 'Sad znaš što mi radimo' - 12.11.2014.

Njemački dokumentarac Ubojstva u Titovo ime također nam može pomoći da saznamo što se zapravo događalo.

Ubojstva u Titovo ime - Tajni odredi ubojica u Njemačkoj from Lustracija HR on Vimeo.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

U svemu tome tješi me rečenica koju sam nedavno čuo od jedne dame – nije važno što piše u novinama, već što piše u Ustavu.

Nino Raspudić