Snježana Dražić, dosadašnja tajnica Gradskog kotara Neslanovca

U ponedjeljak 4. ožujka tajnica našeg kotara Snježana Dražić odradila je svoj zadnji dan na tom radnom mjestu. Što se dogodilo?

Snježana nije odgovarala HDZ-ovcima u Neslanovcu pa su tražili od „svojih“ u Banovini da je se riješe. Tako su je poslali natrag na Brda, a s Brda će nam u Neslanovac doći gospođa Zdenka.

Ne sumnjamo u stručnost nove tajnice, ali svakako će joj biti teže dok upozna naš kvart, a o drugome da i ne govorimo. Snježana je poznavala Neslanovac u dušu jer tu živi čitav svoj život.

Valja podsjetiti da istim tim HDZ-ovcima Snježana nije valjala ni 1991. pa su joj tada dali otkaz, iako je bila sama s dvoje male djece i s mužem na ratištu. Tadašnji gospodari života pokazali su da mogu što hoće, izbacili su je s posla samo zato što im nije bila po volji. Ali sud joj je dao za pravo i naložio Gradu da ju vrati na posao, jer je njenim otkazom prekršen zakon.

Danas su pokušali isto, ali njihova moć, hvala Bogu danas više nije tolika, nego puno manja pa danas mogu tražiti samo njen premještaj.

To su ti ljudi koji drže vlast u kotaru otkad postoji, koji imaju vremena, snage i volje za premještati tajnice, ali nemaju ni vremena, ni snage, ni volje za učiniti nešto za naš kvart. 

Tako naš Neslanovac tavori kao jedan od najgorih kvartova u Splitu, bez ikakva pomaka posljednja tri desetljeća otkad ga vode jedni te isti ljudi.