U srijedu 3. veljače naš kotar Neslanovac posjetio je gradonačelnik Ivo Baldasar s nekolicinom svojih pročelnika.

Gosti su više od sat vremena slušali o problemima kotareva Brda, Neslanovac i Ravne njive, nakon čega je u knjižnici osnovne škole Ravne njive – Neslanovac održan domjenak.

Gradonačelnik je kratko pozdravio okupljene, spomenuo neke projekte koji će se uskoro realizirati, a zatim je dao intervju za školski list Maslačak.

Za Neslanovac je najzanimljivije da će se najvjerojatnije do Svetoga Duje obaviti rekonstrukcija Sarajevske ulice od rotora do križanja s Mostarskom, prema projektu o kojem smo već pisali u članku Izgradnja pločnika u Sarajevskoj ulici, s tom razlikom da će se raditi cijela ulica s pločnicima s obje strane.

Počet će se raditi i na idejnom projektu parka u Kupreškoj iznad vrtića Veseli patuljci u bivšem Krstulovića vinogradu, kako ga pamte stariji stanovnici Neslanovca.

Stručnjaci Pododsjeka za promet predložit će nekakvo rješenje za gužve u Mostarskoj i Zagorskom putu ispod Crkve.

Za dovršenje preostalih 600 m Zagorskog puta nema novaca, pa će najvažniji infrastrukturni projekt za naš kvart još čekati. Ne zna se do kad.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalna redarica za GK-a Neslanovac je ĐURĐICA MILAVIĆ, mob. 098 446 404, a zamjena je IVAN ELEZ, mob. 098 443 819

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Politika je omiljeno igralište mediokriteta, a mediokriteti ne vole da ih se podsjeća na činjenicu da su upravo ono što jesu – mediokriteti s viškom ambicije.

Mirela Holy