Ovako izgledaju ulazna vrata vrtića Veseli patuljci nakon "intervencije" lokalnih divljaka.

Blizu smo otkrića o kojim se "umjetnicima" radi. Još uvijek nam nedostaju neke informacije kako bismo složili cijeli mozaik ovoga znakovitog slučaja.

Nakon što otkrijemo sve pojedinosti o ovom vandalizmu, podnijet ćemo prekršajnu prijavu protiv nekoliko počinitelja, a kako se uglavnom radi o maloljetnicima i protiv njihovih roditelja za oštećivanje tuđe imovine i tražiti naknadu cjelokupne štete. To će obuhvaćati i nekoliko puta razbijene prozore od armiranog stakla.

Nadamo se da će ovaj slučaj biti poučan za neobuzdane "umjetnike" a i za njihove roditelje koji možda ne znaju da su odgovorni za postupke svoje maloljetne djece.

Svi koji žele pomoći u rješavanju ovog slučaja, a i u sprječavanju novih sličnih vandalizama, mogu svoja zaznanja podijeliti s nama elektronskom poštom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svaka informacija je dobrodošla. Ne bojte se osvete ovih bezveznjaka, vaš identitet neće biti poznat nikome izvan naše inicijativne grupe. Nama je cilj onemogućiti takve slučajeve u budućnosti, a vjerujem da slično razmišlja dobar dio građana, što znači da smo na istoj strani protiv vandala i primitivaca.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Vozila na autobusnim stanicama

Nevolja s našim idealima je što, ako želimo biti na visini svakoga od njih, postajemo osobe s kojima je nemoguće živjeti.

Anthony de Mello