HDZ bi po rezultatima ankete dobio tek jedan mandat u Vijeću kotara Neslanovca

Nakon 8 dana donosimo vam rezultate ankete u kojoj smo vas pitali za koga će te glasovati na predstojećim kotarskim izborima u nedjelju 17. lipnja.

Lista broj 1 "Za naš Neslanovac", koja se službeno naziva lista birača Ivana Barišića dobila je 71,4% vaših glasova, lista broj 2, HDZ dobila je 17,1%, a lista broj 3, SDP i Nova ljevica dobila je 11,4%.

Preračunavanjem glasova u mandate d'Hondtovom metodom dođe se do rezultata da bi lista broj 1 "Za naš Neslanovac", imala čak šest od sedam mandata, a HDZ bi imao tek jednog vijećnika.

Mladost pobjeđuje!

Lista "Za naš Neslanovac", daleko je najmlađa lista. Prosjek starosti je 37 godina, naprema 52 godine HDZ-ovaca i 50 SDP-ovaca i već se može podičiti značajnim rezultatima svoga rada. Čini se da će je birači nagraditi na izborima.

Nasuprot njima, HDZ pogađaju sve veći problemi koji se prelijevaju s državne razine i neminovno loše utječu na naklonost birača.

Birači im masovno okreću leđa nakon Istanbulske konvencije, prepuštanja obrazovanja HNS-u, sramotnog udovoljavanju svakom Pupovčevom hiru, nakon nedavnog razrješavanja Stiera i Kovača, nakon sve glasnijih najava velike koalicije s SDP-om, a koja je zapravo već na snazi zajedničkim opstruiranjem narodnih referenduma.

Ovako ste rekli u anketi, a pravi rezultat vidjet ćemo za par dana, u nedjelju 17. lipnja navečer.

Svakako izađite na izbore, ne dajte da drugi odlučuju umjesto vas!