Mnogi stanovnici našeg kvarta nezadovoljni su dosadašnjim načinom proslavljanja dana kotara i blagdana zaštitnika naše župe Sv. Marka. Kad pogledamo neke druge kvartove koji svoje dane proslavljaju višednevnim priredbama, turnirima, tribinama i različitim događanjima, onda je jasno otkud i zašto nezadovoljstvo.

Nezavisni vijećnici u Vijeću GK Neslanovac Darko Vučković i Ivan Barišić počeli su pripreme za prvu sveobuhvatnu proslavu dana kotara Neslanovca, župe SV. Marko i Osnovne škole Ravne njive – Neslanovac, koja bi se trebala održati u travnju sljedeće godine.

Inicijativa je naišla na odličan prijem kod predstavnika OŠ Ravne njive – Neslanovac. Ideja je još u samom začetku, a o njenom daljnjem razvoju redovno ćemo izvješćivati na ovim stranicama.

Zamisao je da se u organiziranje proslave uključi škola, župa, Vijeće kotara, sportske organizacije s našeg područja i svi zainteresirani.

Stoga pozivamo sve koji imaju neke ideje koje bi mogle obogatiti našu zajedničku proslavu da se jave na bilo koji način, putem naše stranice na Facebook-u, elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na bilo koji drugi način. (mnogi znaju kome se mogu javiti)

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Hrvatski su političari, uz samo nekoliko iznimaka, tek trećerazredni komprimiseri, koji ne znaju gotovo ništa o sadržaju svoga posla.

Davor Butković