Mnogi stanovnici našeg kvarta nezadovoljni su dosadašnjim načinom proslavljanja dana kotara i blagdana zaštitnika naše župe Sv. Marka. Kad pogledamo neke druge kvartove koji svoje dane proslavljaju višednevnim priredbama, turnirima, tribinama i različitim događanjima, onda je jasno otkud i zašto nezadovoljstvo.

Nezavisni vijećnici u Vijeću GK Neslanovac Darko Vučković i Ivan Barišić počeli su pripreme za prvu sveobuhvatnu proslavu dana kotara Neslanovca, župe SV. Marko i Osnovne škole Ravne njive – Neslanovac, koja bi se trebala održati u travnju sljedeće godine.

Inicijativa je naišla na odličan prijem kod predstavnika OŠ Ravne njive – Neslanovac. Ideja je još u samom začetku, a o njenom daljnjem razvoju redovno ćemo izvješćivati na ovim stranicama.

Zamisao je da se u organiziranje proslave uključi škola, župa, Vijeće kotara, sportske organizacije s našeg područja i svi zainteresirani.

Stoga pozivamo sve koji imaju neke ideje koje bi mogle obogatiti našu zajedničku proslavu da se jave na bilo koji način, putem naše stranice na Facebook-u, elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na bilo koji drugi način. (mnogi znaju kome se mogu javiti)