A jesan ga parkira!Jeste li se našli u situaciji da ste za svoju novogradnju platili građevinsku dozvolu i komunalije, a vaša ulica i nakon 10 godina još uvijek nije asfaltirana? Pa ste pitali u Gradskom kotaru kad će Grad ispuniti svoje obveze prema vama, jer ste vi svoje ispunili odavno, a dobili ste odgovor da se to ne može?

Jeste li se ikada našli u situaciji da od Gradskog kotara zatražite da se na neki način uspori promet u vašoj ulici gdje neki vozači jure kao sumanuti npr. postavljanjem uspornika, pa ste dobili odgovor da se to ne može, a mjesec dana nakon toga vidite da se to napravilo u jednoj drugoj ulici? Pa ste se pitali kako to u vašoj ulici ne može, a u nekoj drugoj može? Ali odgovora niste dobili.

Jeste li ikada bili u situaciji a šetate s djetetom ulicom Neslanovca dok vas auti zbijaju uza zidove ili vas očešu retrovizorom, pa ste predlagali kotaru da se nešto učini, a dobili ste opet onaj famozni odgovor da se tu ništa ne može?

Jeste li se ikada zapitali zašto toliki automobili stoje parkirani svakako po pločnicima i na ulicama Neslanovca, onemogućavajući pješacima prolaz, a dvorišta ispred koji su parkirani, stoje prazna?

Jeste li ikada na ulicama Neslanovca ugazili u pseće govno i pomislili (najvjerojatnije s poštovanjem) na ponosnog vlasnika autora toga govna?

Sve te stvari postoje godinama u našem kvartu, a ne vidimo da se nešto čini kako bi se stanje popravilo.

Ako ste se prepoznali u nekoj od nabrojanih situacija, a želite znati jeli doista istina da se tu ništa ne može, onda pratite naš portal.

Mi ćemo pokušati pokazati da se ipak nešto može učiniti!