A jesan ga parkira!Jeste li se našli u situaciji da ste za svoju novogradnju platili građevinsku dozvolu i komunalije, a vaša ulica i nakon 10 godina još uvijek nije asfaltirana? Pa ste pitali u Gradskom kotaru kad će Grad ispuniti svoje obveze prema vama, jer ste vi svoje ispunili odavno, a dobili ste odgovor da se to ne može?

Jeste li se ikada našli u situaciji da od Gradskog kotara zatražite da se na neki način uspori promet u vašoj ulici gdje neki vozači jure kao sumanuti npr. postavljanjem uspornika, pa ste dobili odgovor da se to ne može, a mjesec dana nakon toga vidite da se to napravilo u jednoj drugoj ulici? Pa ste se pitali kako to u vašoj ulici ne može, a u nekoj drugoj može? Ali odgovora niste dobili.

Jeste li ikada bili u situaciji a šetate s djetetom ulicom Neslanovca dok vas auti zbijaju uza zidove ili vas očešu retrovizorom, pa ste predlagali kotaru da se nešto učini, a dobili ste opet onaj famozni odgovor da se tu ništa ne može?

Jeste li se ikada zapitali zašto toliki automobili stoje parkirani svakako po pločnicima i na ulicama Neslanovca, onemogućavajući pješacima prolaz, a dvorišta ispred koji su parkirani, stoje prazna?

Jeste li ikada na ulicama Neslanovca ugazili u pseće govno i pomislili (najvjerojatnije s poštovanjem) na ponosnog vlasnika autora toga govna?

Sve te stvari postoje godinama u našem kvartu, a ne vidimo da se nešto čini kako bi se stanje popravilo.

Ako ste se prepoznali u nekoj od nabrojanih situacija, a želite znati jeli doista istina da se tu ništa ne može, onda pratite naš portal.

Mi ćemo pokušati pokazati da se ipak nešto može učiniti!

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Kotarski komunalni redar
Nedjeljka Jurić
021 310 369; 091 455 0235

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Voditelj odsjeka za redarstvo
Josip Gabelica; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veličina se postiže
kada se zaboravi
rang onoga koji je iznad nas
a također i
onoga tko je ispod nas.
Kada nismo ni oholi sa poniznima
niti ponizni sa oholima.

Anthony de Mello