Gore

Zapisnici sa sjednica Vijeća GK Neslanovac 2018.-2022.

Odredbom članka 37. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, propisano je da su sjednice predstavničkih tijela javne. Vijeće gradskog kotara Neslanovac je javno tijelo, pa su i zapisnici Vijeća javni.

Nadamo se da će se javna dostupnost zapisnika svidjeti mnogima, te da će barem dijelom zadovoljiti potrebe stanovnika Neslanovca za informacijama. Pošto Internet ne koriste svi, molimo vas da pomognete i susjedima, posebno starijima, da im ispišete (isprintate) zapisnike na papir i podijelite, kako bi se što više ljudi moglo informirati.

Pozivamo vas da komentirate dobivene informacije i tako doprinesete boljem i kvalitetnijem radu Vijeća našeg kotara. Komentirati možete na našoj stranici na Facebook-u ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a također i na ulici izravno u razgovoru s vijećnicima.

Napomena: natpis "Popularno" znači da je taj zapisnik preuzet više od 300 puta. Do 13.8.2018. u 17:00 zapisnici su preuzeti ukupno 7222 puta. U prosjeku je to devet preuzimanja dnevno.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/manusdex/neslanovac.hr/components/com_phocadownload/views/category/tmpl/default.php on line 105
 
 
Powered by Phoca Download

Redarstva - komunalno i prometno

Kotarski komunalni redar
Nedjeljka Jurić
021 310 369; 091 455 0235

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Voditelj odsjeka za redarstvo
Josip Gabelica; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

...a opet, ne možemo mi toliko griješiti koliko nam Bog može oprostiti. To je ljepota katoličke vjere.

Nino Raspudić