Grb Grada SplitaKonstituirajuću sjednicu Vijeća G.K NESLANOVAC koja je održana 03. srpnja 2014. godine s početkom u 18 sati, sazvanu od strane Gradonačelnika Grada Splita, otvorila je ovlaštenica Gradonačelnika gđa. Snježana Vrdoljak dipl.iur.

Ovlaštenica je pročitala dnevni red koji je jednoglasno usvojen, a potom je utvrdila identitet svih prisutnih i ukratko objasnila pravila i način glasovanja kako bi se konstituiralo Vijeće G.K NESLANOVAC.

Prihvaćen je dnevni red:

  1. Verifikacija  mandata izabranim članovima Vijeća
  2. Izbor predsjednika Vijeća G.K. NESLANOVAC
  3. Izbor zamjenika predsjednika Vijeća G.K NESLANOVAC

PRISUTNI: Mirko Prančević (HDZ), Željko Đapić (HDZ), Ivan Podrug (HDZ), Miroslav Nikolić (HDZ), Ivan Barišić, Darko Vučković i Branko Bulić.

Kako nije bilo komentara na pročitani dnevni red, gosp. Snježana Vrdoljak pozvala je prisutne vijećnike da se izjasne žele li glasovati javno ili tajno. Vijećnici su na prijedlog Željka Đapića iz HDZ-a jednoglasno prihvatili javno glasovanje.

Obično nakon ovoga uvodnoga dijela, vođenje sjednice preuzima nositelj liste koja je dobila najviše glasova, pa je vođenje sjednice preuzeo Mirko Prančević (HDZ).

Ivan Podrug (HDZ) predložio je Mirka Prančevića (HDZ), a Darko Vučković Ivana Barišića za predsjednika Vijeća G.K NESLANOVAC.
Pristupilo se glasovanju za Mirka Prančevića, koji dobio četiri glasa vijećnika.

Kako je bilo i očekivano, Mirko Prančević je nakon 8 godina vođenja kotara, opet izabran glasovima svojih stranačkih kolega za predsjednika G.K. NESLANOVAC, te su se vijećnici dogovorili da dalje neće glasovati.

Mirko Prančević nastavio je voditi sjednicu. Zahvalio je na izboru i predložio da se izabere jedan zamjenik predsjednika Vijeća G.K. NESLANOVAC i to Željko Đapić, koji je i u posljednje 4 godine obnašao istu funkciju. lvan Barišić predložio je Branka Bulića za zamjenika predsjednika Vijeća G.K. NESLANOVAC.

Pristupilo se glasovanju za Željka Đapića (HDZ) za zamjenika predsjednika Vijeća GK NESLANOVAC, te je isti izabran sa četiri glasa, kao i prethodno predsjednik.

Konstatirano je da je na prvoj sjednici konstituirano Vijeće G.K. NESLANOVAC u 18:15 sati.

Predsjednik  Vijeća  Mirko Prančević izrazio je nadu da će novokonstituirano Vijeće GK NESLANOVAC raditi na dobrobit kotara i najavio prvu radnu sjednicu Vijeća između 20. i 30. srpnja.

Zapisnik s ove sjednice možete preuzeti ovdje.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Kotarski komunalni redar
Nedjeljka Jurić
021 310 369; 091 455 0235

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Voditelj odsjeka za redarstvo
Josip Gabelica; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Politika je omiljeno igralište mediokriteta, a mediokriteti ne vole da ih se podsjeća na činjenicu da su upravo ono što jesu – mediokriteti s viškom ambicije.

Mirela Holy